1. Келісімнің мәні.
    • Бұл келісім https://healthy-food-near-me.com веб-сайты үшін жарамды және осы сайттардың пайдаланушысы мен сайттардың иесі (бұдан әрі https://healthy-food-near-me.com) арасында жасалады. )
    • Осы Келісім Пайдаланушының жеке деректерін және https://healthy-food-near-me.com сайт қолданушыларынан алатын басқа ақпаратты алу, сақтау, өңдеу, пайдалану және жариялау тәртібін белгілейді. Пайдаланушы жеке деректерді толтырады.
    • Ақпаратты, хабарландыруды орналастыру үшін сайтты кез-келген https://healthy-food-near-me.com сайттарында қолданыңыз, Пайдаланушы осы Келісімді мұқият оқып шығуы және оның шарттарымен толық келісімін білдіруі керек. Осы келісіммен толық келісімді растау - пайдаланушының сайтты қолдануы.
    • Қолданушының осы келісім шарттарымен келіспеген жағдайда, немесе келісім жасасуға құқығы бар немесе заңды тұлға болып табылмаса немесе уәкілетті тұлға болып табылмаса, ақпаратты, хабарландыруларды орналастыруға, сайтты пайдалануға құқылы емес. ақпарат орналастырылған компанияның, хабарлама.
    • Ақпаратты сайтты қолданып сайттарға орналастыру арқылы пайдаланушы дербес деректерді енгізеді немесе осы деректерді басқа тәсілмен ұсынады және / немесе сайтта кез-келген әрекеттерді орындайды және / немесе сайттың кез-келген бөлігін қолдана отырып, қолданушы сайтпен келіседі осы келісімнің шарттары және https: //healthy-food-near-me.com сайтына осы Келісім шарттарына сәйкес пайдаланушының жеке деректерін алу, сақтау, өңдеу, пайдалану және жариялау құқығын ұсынады.
    • Осы Келісім https: //healthy-food-near-me.com пайдаланушының жеке деректерін және кез-келген басқа ақпаратты қабылдау, сақтау, өңдеу, пайдалану және жариялау үшін жауап бермейді. : //healthy-food-near-me.com және AutoTachki қызметкері болып табылмайтын жеке тұлғалар. com, тіпті егер Пайдаланушы осы сайттардың сайттарына, тамақ өнімдеріне немесе қызметтеріне https:/:/https://www.https://www.https://wikipedia.org/wiki/мен кіретін болса да. .com немесе ақпараттық бюллетень. Бұл Келісім сайттың дерекқорында шифрланған күйде сақталатын жалғыз ақпарат болып табылады және тек http://healthy-food-near-me.com сайтында қол жетімді.
    • Пайдаланушы өзінің жеке деректері мен авторизациялау деректерін қорғау мен қорғауға немқұрайлы қараған жағдайда, үшінші тұлғалар есептік жазбаға және жеке және басқа пайдаланушы мәліметтеріне рұқсатсыз қол жеткізе алатынын мойындайды. https://healthy-food-near-me.com осындай қол жетімділіктен болған шығындар үшін жауап бермейді.
  2. Жеке деректерді алу тәртібі.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Осыған байланысты қызмет көрсетуге арналған куки, мысалы, келушілер арасында себетте деректерді сақтау;
    • Пайдаланушының IP-мекен-жайы.
  2. Барлық ақпаратты біз жинаймыз, және ол деректерді жинау кезінде өзгермейді. Пайдаланушы сенімді мәліметтер, соның ішінде жеке деректер туралы ақпарат беруге жауап береді.https: //healthy-food-near-me.com қажет болған жағдайда ұсынылған ақпараттың дұрыстығын тексеруге және ұсынылған ақпараттың расталуын сұрауға құқылы. қажет болған жағдайда Пайдаланушыға қызмет көрсету.
  3. Пайдаланушы туралы ақпаратты пайдалану тәртібі.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Мәліметтер базасына қол жетімділікті ұсыну шарттары.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • осындай деректер мен ақпараттарды талап етуге және алуға құқығы бар мемлекеттік органдардың сұраныстары бойынша;
    • егер https://healthy-food-near-me.com пікірі бойынша Пайдаланушы осы Келісімнің және / немесе https://healthy-food-near-me.com және басқа келісімшарттар мен келісімдердің талаптарын бұзса және пайдаланушы.
  7. Бұл ақпаратты қалай өзгертуге / жоюға немесе жазылымнан бас тартуға болады.
  1. Пайдаланушылар кез-келген уақытта жасай алады өзгерту / жою жеке ақпарат (телефон) немесе жазылымнан бас тарту. Пайдаланушы туралы ақпараттың болуын талап ететін https://healthy-food-near-me.com кейбір функцияларының жұмысы ақпаратты өзгерту / жою сәтінен бастап тоқтатылуы мүмкін.
  2. Пайдаланушының жеке деректері Пайдаланушы жойғанға дейін сақталады. Жеке деректерді жою немесе басқа өңдеу туралы Пайдаланушыға жеткілікті хабарлама Пайдаланушы көрсеткен электрондық поштаға жіберілген хат (ақпарат) болады.
  3. Деректерді қорғау.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Сұрақтар туындаған жағдайда байланыс мекен-жайы.
  4. Сіз берген ақпаратқа қатысты сұрақтар, тілектер, шағымдар туындаған жағдайда, Support@healthy-food-near-me.com электронды мекен-жайына хабарласыңыз. Жазбаша өтініш бойынша және оның жеке куәлігі мен өкілеттігін белгілейтін құжатты ұсынған кезде біз пайдаланушыға мәліметтер базасының орналасқан жері туралы ақпарат алу тәртібі туралы ақпарат бере аламыз.
  5. Құпиялылық саясатына енгізілген өзгерістер.
  6. Біз құпиялылық саясатының шарттарын өзгерте аламыз. Бұл жағдайда біз шарттар бетіндегі нұсқаны ауыстырамыз, сондықтан мезгіл-мезгіл тексеріп отырыңыз https://сау- тамақ- жақында.com/ құпиялылық-келісім Келісімге енгізілген барлық өзгерістер жарияланған кезден бастап күшіне енеді. Сайтты қолдана отырып, Пайдаланушы сайтты қолданған кезде қолданыстағы редакцияда Құпиялылық саясатының жаңа шарттарын қабылдағанын растайды.
  7. Қосымша шарттар.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. Құпиялылық саясатының кез-келген ережесі, оның ішінде кез-келген ұсыныс, тармақ немесе оның бір бөлігі заңға қайшы немесе жарамсыз деп танылған жағдайда, бұл қалған заңға қайшы келмейтін ережелерге әсер етпейді, олар толық күші бар және жарамды, және кез-келген жарамсыз ереже немесе Тараптардың одан әрі әрекетінсіз орындалмайтын ереже оның жарамдылығы мен іске асырылу мүмкіндігін қамтамасыз ету қажет болған жағдайда өзгертілген, өзгертілген болып саналады.
  3. Бұл келісім Пайдаланушыға сайтты, оның ішінде жарнаманы орналастыруды қолданған сәттен бастап қолданылады және қолданушы туралы кез-келген ақпарат, оның ішінде жеке деректер сақталғанға дейін қолданылады.